Kókuszos fagylalt

A kókuszfagyi felfrissíti a nyarat! Akár önmagában, akár gyümölcsfagylalttal, akár csokoládéval kombinálva, mint egy élvezetes fagylaltkehely: ez a fagylalt egyszerűen teljes nyári kikapcsolódást nyújt. Ennek a fagylaltnak az elkészítése nagyon egyszerű! Vegye elő a fagylaltkészítő gépét, és próbálja ki azonnal!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
250 ml Kókusztej
250 ml tejszínhab
100 ml tej
4 tojássárgája
100 g cukor
4evőkanál kókuszreszelék
Segédeszközök
Fagylaltkészítő

Tápértékek

268 Kalóriát
16 g Szénhidrátokat
21 g Zsír
4 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük el a fagylaltkeveréket

Vágjuk fel hosszában a vanília hüvelyt, és kaparjuk ki a rostot. Forraljuk fel a vaníliarudat, a kókusztejet, a tejet és a tejszínt. Vegyük le az edényt a tűzről.
Megjelölés készként
2.

Verjük fel a tojássárgáját

A tojássárgáját és a cukrot habosra verjük, hozzáadjuk a tejes keverékhez, és krémesre melegítjük (nem szabad felforralni).
Megjelölés készként
3.

Fagyasszuk le a fagylaltot

Tegyük a fagylaltkeveréket a fagylaltgépbe, és fagyasszuk le körülbelül 30 percig, amíg megdermed. Ha kissé ropogós fagylaltot szeretne, az utolsó 5 percben tegyen kókuszreszeléket a fagylaltgépbe. Azonnal fogyaszthatjuk, vagy légmentesen záródó edényben a fagyasztóban tároljuk.
Megjelölés készként
 Mentés PDF-ként