Házi Bounty
A házi készítésű bounty elkészítése meglehetősen egyszerű. Ezeknél a kókuszrudaknál pontosan tudja, hogy mi van benne. És ez csak kólareszelék, kókuszkrém és finom csokoládé. Semmi extra cukor, semmi chichi. Megmutatjuk, hogyan kell csinálni, és hogyan tud igazán tündökölni ezzel az ízletes és édes nassolnivalóval. Mert amikor ezeket az apró kókuszos falatkákat tálalja, a nyári hangulat garantált. Fogjuk meg a csokimázat és gyerünk!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
150 g kókuszreszelék | |
150 g kókusztejszín egy doboz kókusztej szilárd része | |
1teáskanál vaníliaaroma | |
1evőkanál agavészirup opcionális | |
150 g étcsokoládémáz | |
2teáskanál kókuszolaj |
Eszközök
hűtőrács |
Tápértékek
210
Kalóriát
9 g
Szénhidrátokat
17 g
Zsír
2 g
Białka
Munkamenet
1.
Készítse el a kókuszos keveréket
Keverje össze a kókuszreszeléket, a kókuszkrémet, a vaníliaaromát és az opcionális agavészirupot. Formázzon a keverékből körülbelül 10 egyforma méretű rudat.
Megjelölés készként
2.
A rudakat csokoládéval bevonjuk
A csokoládémázat a kókuszolajjal vízfürdőben megolvasztjuk, majd egy kanál segítségével csokoládéval bevonjuk a bounty-t, és hűtőállványra tesszük lecsepegni. Hagyja kihűlni Ismételje meg az eljárást másodszor is, ha szükséges.
Megjelölés készként
3.
Díszítse a bounty-t
A maradék csokoládéval tetszés szerint díszítse a rudakat. Ízlés szerint szórjuk meg egy kis durva sóval.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A Bounty rudakat a végén megszórtuk egy kis durva sóval. A só még jobban kiemeli az édes csokoládé ízét. Próbálja ki!
Ha meggyőződik róla, hogy a felhasznált csokoládé vegán, akkor ezek a kis finomságok vegánok számára is alkalmasak.
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.