Leves sült paradicsomból

A sült paradicsomleves igazi kényeztetés a léleknek. Az elkészítése egyszerű és gyors, az íze tökéletesen finom. Alapvetően az összes hozzávalót egy tálcára kell tenni, megsütni, pürésíteni, és máris kész a meleg étel, amely igazi jutalom egy hosszú nap után. Tippünk: a levest le is fagyaszthatja, és ha nem tud lépést tartani a főzéssel, olyan, mintha találta volna. Így ez egy olyan étel, amely mindig kéznél lehet a fagyasztóban. Úgy hangzik, mintha ez lenne a megfelelő terv az Ön számára? Akkor nézze meg egyszerű receptünket!

Do you like this recipe?
Leves sült paradicsomból A sült paradicsomleves igazi kényeztetés a léleknek. Az elkészítése egyszerű és gyors, az íze tökéletesen finom. Alapvetően az összes hozzávalót egy tálcára kell tenni, megsütni, pürésíteni, és máris kész a meleg étel, amely igazi jutalom egy hosszú nap után. Tippünk: a levest le is fagyaszthatja, és ha nem tud lépést tartani a főzéssel, olyan, mintha […]
1 1 5 1
1

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 kg friss paradicsom
2 vöröshagyma
1 fej
2 piros paprika
1csokor friss bazsalikom
1/4csokor friss zsálya
200 ml vegán főzőtejszín
700 ml zöldségalaplé
2evőkanál olívaolaj
1evőkanál barna cukor
só és bors ízlés szerint
Segédeszközök
Keverő opcionális
vagy botmixer

Tápértékek

234 Kalóriát
24 g Szénhidrátokat
21 g Zsír
7 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az összetevőket

Mossuk meg a paradicsomot és a paprikát. Vágjuk a paradicsomokat negyedekre. Távolítsa el a paprikák magjait, és vágja őket nagyobb darabokra. Hámozza meg és negyedelje fel a hagymát. Vágjuk le a fokhagyma tetejét. Mossuk meg és szárítsuk meg a bazsalikomot és a zsályát.
Megjelölés készként
2.

Készítse elő a sütőt

Melegítsük elő a sütőt 200 °C felső/alsó hőmérsékletre.
Megjelölés készként
3.

Süssük meg a zöldségeket

Tegyük a paprikát, a paradicsomot, a hagymát és a fokhagymát egy tepsibe. Locsoljuk meg olívaolajjal, szórjuk meg cukorral, sóval és borssal. Süssük körülbelül 30 percig, amíg minden megpuhul és átsül.
Megjelölés készként
4.

Leves püré

Tegye a zöldségeket, a vegán tejszínt, a zöldségalaplevet, a zsályát és a bazsalikomot egy turmixgépbe, és magas fordulatszámon turmixolja krémes levessé. Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként
5.

Fagyassza le a levest

Tegye a forró levest nagy jégkockatartókba, hagyja kihűlni, és tegye a fagyasztóba. Szükség szerint vegyük ki a fagyasztóból, alacsony hőfokon, fedővel a tetején olvassuk fel, és élvezzük.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként