Palacsinta

Palacsinta reggelre, ebédre vagy délutánra: ezek a kis sütött finomságok mindig jól jönnek. És mivel ez a helyzet, itt és most itt van a mi alapvető, nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető alap palacsinta receptünk. Mi benne a zseniális? A palacsintákat ízlés szerint fejezheti be: édesen almaszósszal vagy fahéjjal és cukorral, sósan sonkával és sajttal vagy finom túrós palacsintává alakítva? Túróval és eperrel töltve is fogyasztható. Tehát: használjon egy alapreceptet és legyen kreatív!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 g liszt
400 ml tej
3 tojás
1teáskanál citromlé nem kötelező
2evőkanál növényi olaj
Eszközök
Konyhai robotgép nem kötelező
vagy botmixer

Tápértékek

288 Kalóriát
41 g Szénhidrátokat
8 g Zsír
12 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse el a tésztát

A tojásokat a sóval verje habosra. Keverje bele a tejet. Adja hozzá a tojást, és várja meg, amíg sima tészta nem képződik. Ízlés szerint adjon hozzá citromlevet.
Megjelölés készként
2.

Készítse el a palacsintát

Tegyen egy merőkanálnyi tésztát a serpenyőbe, és óvatosan kenje szét, hogy egyenletesen eloszoljon. Várja meg, amíg a tészta megdermed, majd fordítsa meg. Süsse meg a palacsintákat az összes elkészített tésztából.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként