Szárított marhahús a szárítógépből

Szárított marhahús a szárítógépből: Ebben a receptben megmutatjuk, milyen egyszerűen készíthet finom szárított marhahúst otthon. Egy kis türelmet igényel, de a szárítógépben való szárítás kíméletesen dehidratálja a húst, így az megőrzi a legtöbb tápanyagot és a legjobb ízt. Legyen a klasszikus szárított marhahúsunk rajongója Ön is! Vagy szeretne kipróbálni valami szokatlant? Akkor ajánljuk az ázsiai szárított marhahús receptünket. Jó szórakozást a teszteléshez!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
500 g marhahús sovány
100 ml Cola
50 ml Bourbon Whiskey
1EK juharszirup
2EK szójaszósz
30 g barna cukor
1EK őrölt fekete bors
Eszközök
1 Szárítógép

Tápértékek

334 Kalóriát
5 g Szénhidrátokat
6 g Zsír
63 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a húst

Öblítse le a marhahúst hideg víz alatt, és törölje szárazra. Ha szükséges, távolítsa el az ezüstös bőrt és a zsírt, és vágja egyenletesen kb. 4 mm vastag darabokra.
Megjelölés készként
2.

Készítse el a pácot

Keverje össze a többi hozzávalót, és pácolja benne a húst legalább 1 órán át.
Megjelölés készként
3.

Szárítsa meg a húst

Helyezze a marhahúst a dehidratáló polcára, és 50 °C-on 5 órán át szárítsa.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként