Pisztáciafagylalt a fagylaltkészítőből

A fagylaltkészítőből készült pisztáciafagylalt az egyik klasszikus fagylaltfajta, amit érdemes saját kezűleg elkészíteni. A saját készítésben az a nagyszerű, hogy pontosan tudja, mit tartalmaz és mit nem. Olyan receptet terveztünk, amelyben a pisztácia íze kiemelkedik. Csinálja gyorsan, és érezze úgy, mintha a Bella Italia fagyizójában lenne!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
100 g pisztácia
200 ml tejszín
200 ml tej
1 tojássárgája
30 g marcipán keverék
80 g cukor
Eszközök
Jégkrém készítő
Keverő

Tápértékek

147 Kalóriát
11 g Szénhidrátokat
10 g Tłuszcze
3 g Fehérje

Munkamenet

1.

A hozzávalók elkészítése

A pisztáciát turmixgépben finomra daráljuk, a tejet egy serpenyőben közepes lángon felforrósítjuk, hozzáadjuk a pisztáciát és egyszer felforraljuk. Hagyjuk hűlni 3 órán át.
Megjelölés készként
2.

Készítsük el a fagylaltkeveréket

A marcipánt vágjuk vékony szeletekre, és keverjük finomra a pisztáciás tejjel. A tojások sárgáját külön habosra verjük a cukorral, majd a tejszínt kemény habbá verjük. Adjunk mindent a pisztáciás keverékhez, és jól keverjük össze.
Megjelölés készként
3.

Készítse el a fagylaltot

Tegye a fagylaltkeveréket egy fagylaltgépbe, és fagyassza le körülbelül 40 percig.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Egy adag egy fagylalt gombócnak felel meg.
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként