Vegán Panna Cotta
A vegán panna cotta elkészítése egyáltalán nem bonyolult. Kíváncsi, hogyan lehet ilyen finom desszertet készíteni krém nélkül? Hadd mondjuk el: a selyemtofu a varázss
Gnocchi spenótos és gorgonzola mártással
Gnocchi spenótos-gorgonzolás mártással – egyszerű, gyors és ellenállhatatlan recept. Ma még a házi gnocchival is elkészítjük. Ha megfőttek és megsültek, már c
Gombás rizottó
A gombás rizottó abszolút klasszikus a rizottók között. Könnyű elkészíteni, gyorsan elkészül, és a hideg évszakban abszolút melengető érzést ad. Ismerős? Csak eg
szuper könnyű
Pisztáciafagylalt a fagylaltkészítőből
A fagylaltkészítőből készült pisztáciafagylalt az egyik klasszikus fagylaltfajta, amit érdemes saját kezűleg elkészíteni. A saját készítésben az a nagyszerű, hogy
Vegán mandulás keksz – Zimterettini
Vegán mandulás keksz fahéjjal: Ebben a receptben felfedezheti a klasszikus olasz Amarettini adaptációját. Szeretettel hívjuk őket: Zimterettinek. A kekszeket mindössze né
Készítsen saját bazsalikom pestót
A bazsalikomos pesto (eredeti nevén Pesto alla Genovese) valószínűleg a legismertebb és legnépszerűbb pesto. Mindig van Önnél egy üveg arra az esetre, ha megint megéhezi
Sütőtökös rizottó
A sütőtökös rizottó a gombás rizottóval együtt abszolút klasszikusnak számít. A hosszan párolt és gyümölcsös sütőtök ősszel és télen belülről melegít. A ri
Bolognai a GrandPrix konyhai robotgépből
A bolognai az egyik legnépszerűbb klasszikus olasz tésztamártás. Ma a GrandPrix konyhai robotgépben készítheti el könnyedén az aromás paradicsomszószt kiadós darált h
Paradicsomos pizzaszósz
A házi paradicsomszósz elkészítése pizzához gyors és egyszerű. Ráadásul a szószt ízlésünk szerint fűszerezhetjük és tökéletesíthetjük, és pontosan tudjuk, hog