Rebarbara pite habcsókkal

Ez a habcsókos és marcipános rebarbarás pite minden asztal igazi fénypontja, lapos süteményként sok éhes gyomrot megtölt, és az édes-savanyú rebarbara és a könnyű habcsók kombinációja egyszerűen tökéletessé teszi tavasszal és nyáron. Egyszerűen süssön magának és inspirálódjon alkotásainkból!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
800 g rebarbara
150 g marcipán
300 g vaj
250 g cukor
5 tojássárgája
3 tojás
400 g liszt
80 g kukoricaliszt
3teáskanál sütőpor
50 g őrölt mandula
1csipet
A habcsókhoz
5 tojásfehérje
2teáskanál citromlé
200 g cukor
1csipet
Eszközök
kKonyhai robotgép választható
vagy kézi mixer
konyhai reszelő

Tápértékek

467 Kalóriát
58 g Szénhidrátokat
22 g Zsír
7 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

A rebarbarát hámozza meg, és vágja kb. 2 cm-es darabokra. Reszelje le a marcipánmasszát.
Megjelölés készként
2.

Verjük habosra a vajat

Hagyjuk a vajat megpuhulni. A cukrot, a sót és a citromhéjat robotgépben vagy botmixerben 10 percig keverjük krémesre.
Megjelölés készként
3.

Befejezni a tésztát

Fokozatosan adjuk hozzá a tojássárgáját és a tojásokat a vajas keverékhez. Ezután keverjük hozzá a lisztet, a keményítőt, a sütőport, a marcipánt és a mandulát.
Megjelölés készként
4.

Melegítse elő a sütőt

Melegítse elő a sütőt 190 °C-ra
Megjelölés készként
5.

Állítsa a sütőt sütőhőmérsékletre

A tésztát egyenletesen oszlassa el egy sütőpapírral bélelt tepsiben. Terítse rá a rebarbarát. Süsse körülbelül 30 percig.
Megjelölés készként
6.

A habcsókhoz

A tojásfehérjét 2 evőkanál langyos vízzel, sóval és citromlével verje kemény habbá. Fokozatosan adja hozzá a cukrot, és további 3 percig verjük.
Megjelölés készként
7.

Kenje a habcsókot

Egyenletesen kenje el a felvert tojásfehérjét a tortán, és további 10 percig süsse, amíg a habcsók világosbarna színű nem lesz.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként