Steak forrólevegős fritőzből

A fritőzben készített steak különféleképpen elkészíthető attól függően, hogy milyen típusú géppel rendelkezik. A VitAir forrólevegős fritőzünkben extra steak rács áll rendelkezésre. És ez ma használva lesz! A tökéletesen elkészített steak mellé egyszerű, balzsamecetes salátát kínálnak. Az egész nagyon gyors és egyszerű. Tehát: húzzon ki mindent a forrólevegős fritőzből!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2 szelet marha steak kb. 180 g
4szál rozmaring
4szál kakukkfű
2teáskanál őrölt fekete bors opcionális
Leveles salátához
150 g színes leveles saláta vagy tetszés szerinti saláta
1/2adag balzsamecet
Segédeszközök
VitAir forrólevegős fritőz steak ráccsal

Tápértékek

626 Kalóriát
11 g Szénhidrátokat
40 g Tłuszcze
52 g Fehérje

Munkamenet

1.

Steakek

Öblítse le a húst hideg vízzel, törölje szárazra, dörzsölje be egy kevés növényi olajjal, és fűszerezze ízlés szerint borssal. Mossa meg a kakukkfüvet és a rozmaringot, és törölje szárazra őket. Helyezze a steakeket a fűszernövényekkel együtt a steak ketrecbe, és jól zárja le.
Megjelölés készként
2.

Készítse elő a steakeket

Állítsa a VitAir forrólevegős fritőzt a steak programra, és grillezze a steakeket 190 °C-on körülbelül 8-13 percig, a kívánt átsütöttségi foktól függően.
Megjelölés készként
3.

Készítse el a salátát

A salátát mossa meg, szárítsa meg és keverje össze balzsamecetes öntettel Rendezze el a salátát és a steakeket, kenje meg a steakeket fűszervajjal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Informacje żywieniowe to przybliżony przewodnik oparty na wymienionych składnikach. Możliwe są odchylenia.
 Mentés PDF-ként