Szilva koktél

A szilva koktél a nyári koktélórákat édes vörösborral és fahéjjal ötvözi – ez a tökéletes kombináció a hideg évszakban való csengéshez, és igazán jól érezheti magát. Ezt a koktélt melegen, szilvás puncsként is könnyen fogyaszthatjuk. Ha pedig egy kicsit karácsonyosabbra vágyik, javasoljuk, hogy a fahéj mellett tegyen a koktélba néhány szegfűszeget. Egészségére! Szeretne még melegebb italokat? Tekintse meg forró italainkat!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1Teás zacskó Gyümölcs tea
800 ml víz
1 kg szilva
100 g cukor
3Teáskanál agave szirup
1 fahéj rúd
100 ml vörösbor félszáraz
Utils
Finom képernyő

Tápértékek

209 Kalóriát
45 g Szénhidrátokat
0 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsünk szilvát

A szilvát megmossuk, félbevágjuk és kimagozzuk. Keverjük össze a cukorral és az agave sziruppal. Hagyja legalább 2 órát szobahőmérsékleten.
Megjelölés készként
2.

Felforral

A szilvát a vörösborral, fahéjrúddal és 300 ml vízzel felforraljuk, és lassú tűzön 20 percig pároljuk. Finom szitán átpasszírozzuk, és jól kinyomkodjuk a gyümölcsöt. Hagyjuk kihűlni.
Megjelölés készként
3.

Finom koktél

A maradék vízzel felfőzzük a gyümölcsteát, áztassuk 10 percig, majd hagyjuk kihűlni. Adjuk hozzá a teát a szilvaléhez, és szükség szerint édesítsük agávé sziruppal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként