Gomba kenő

A gombás kenő ízletes alternatívája a sajtoknak, felvágottaknak és hasonlóknak. A különböző gombáknak köszönhetően hihetetlenül aromás, és nemcsak a kenyéren ízlik. Ez a krém valójában leveles tészta töltelékeként is ragyoghat. A “csináld magad” mártogatók és kenők pontosan az Ön érdeklődési köre? Akkor mindenképp próbálja ki borsómártogatósunkat és guacamolenkat!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
20 g szárított gomba
150 g csiperke
50 g vaj
1 lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
1EK balzsamecet
1 EK zöldségleves
só, bors (ízlés szerint)
Eszközök
Keverő

Tápértékek

143 kalória
6 g szénhidrát
11 g zsír
4 g fehérje

Munkamenet

1.

Készítmény

Tegye vízbe 60 percre a gombákat úgy, hogy épp csak ellepje őket.
Megjelölés készként
2.

A hozzávalókat apróra vágjuk

A gombát tisztítsa meg és vágja apróra. A hagymát és a fokhagymát pucolja meg, és vágja finomra.
Megjelölés készként
3.

Forraljuk fel a hozzávalókat

Adja hozzá a gombát, beleértve a vizet, a balzsamecetet és a száraz zöldséglevest a serpenyőbe, és forralja fel állandó keverés mellett. Ezután csökkentse a hőmérsékletet minimumra, és főzze addig, amíg a folyadék felforr, és krémes keveréket nem kap.
Megjelölés készként
4.

Püré és íz

A tejszínt és a maradék vajat egy turmixgépben keverje lágy kenővé. Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként