Édesburgonyás gofri

A mai magazin sztárja az édesburgonyás gofri Narancssárga színével, kiadós ízével és gyors elkészítésével a vizuálisan elegáns és a kulinárisan páratlan tökéletes kombinációja. Gofrinkat parmezánnal, chilivel és szerecsendióval is feldobjuk – ez egy nagyon különleges érintés, amely kiegyensúlyozza az édesburgonya édes ízét. Próbálja ki receptünket és győződjön meg róla!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2 édesburgonya egyenként kb. 200 g
2 tojás
4EK liszt
30 g parmezán sajt
1/2 pirospaprika friss vagy chilipehely
1 EK növényi olaj
1csipet szerecsendió
só és bors ízlés szerint
Eszközök
1 gofrisütő
1 konyhai reszelő

Tápértékek

469 Kalóriát
64 g Szénhidrátokat
15 g Zsír
15 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

hámozza meg és reszelje finomra az édesburgonyát. Reszelje le a parmezánt. Távolítsa el a chilipaprikák magját, és vágja apróra.
Megjelölés készként
2.

Keverje össze a tésztát

Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként
3.

Gofrit sütni

Melegítsen fel egy gofrisütőt, és kenje be egy kis olajjal. A tésztát egyenletesen kenje szét, és a gofrit kb. 7 perc alatt süsse aranybarnára. Ismételje meg az eljárást a maradék tésztával.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként