Karácsonyi Cake Pops
A karácsonyi Cake Pops nem csak nagyon finom, de remek elfoglaltság is felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A különféle mázak, színes reszelékek és csillámporok segítségével a kreativitásnak nincs határa a kis finomságok díszítésekor. A Cake Pops szívét Red Velvet tortából készítjük – de bármilyen más előző napi piskóta is tökéletesen megfelel. Legyen idén kreatív, és süssön finom sütiket és brownie-kat!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
400 g piskótatészta az Ön választása szerint / előző napról | |
70 g krémsajt | |
3evőkanál tej | |
200 g fehér csokoládémáz | |
200g étcsokoládémáz | |
1csomag tortabevonó tetszés szerint | |
szóróanyag az Ön választása szerint |
Eszközök
16 Cake Pops pálcikán |
Tápértékek
156
Kalóriát
17 g
Szénhidrátokat
8 g
Zsír
3 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítsük el a Cake Popsot
Morzsoljuk szét a kekszet a tésztához, és adjuk hozzá a túrót és a tejet (ennél a lépésnél mindig csak egy-egy evőkanállal adjuk hozzá), amíg a keverékből kis golyókat lehet formázni. A tésztából körülbelül 16 kis golyót formázunk.
Megjelölés készként
2.
Készítsük el a díszítést
A cukormázakat és az önteteket külön-külön és a csomagoláson leírtak szerint olvasszuk fel, és öntsük magas poharakba vagy bögrékbe. Készítsük el a rezeléket.A cukormázakat és az önteteket külön-külön és a csomagoláson leírtak szerint olvasszuk fel, és öntsük magas poharakba vagy bögrékbe. Készítsük el a rezeléket.
Megjelölés készként
3.
Díszítsük ki a Cake Popokat
Válasszunk egy cukormázat, és mártsunk bele egy pálcikára tűzött süteményt, majd helyezzük bele a Cake Popba. Hagyjuk röviden kihűlni. Mártsuk a Cake Popot a kívánt cukormázba, és díszítsük reszelékkel és egyéb dekorációval tetszés szerint. Hagyjuk megszáradni és egyszerűen élvezzük.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A szárításhoz a Cake Popsokat hungarocellbe vagy egy rizzsel vagy kávébabbal teli tálba szúrhatja.
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.