Jegeskávé

A jeges kávé különböző változatokban jelenik meg. Legyen szó klasszikus jegeskávéról, hideg kávéról vagy jéghideg kapucsínóról vaníliafagylalttal: igen, a kávé jegesen is remekül ízlik. Ma egy nagyon egyszerű és mégis nagyon finom kombinációt ajánlunk mindenkinek: jeges kávé kókusztejes jégkockákkal. Minél jobban olvadnak a kockák, annál krémesebb és édesebb lesz a kávé. Véleményünk: igazi előny, különösen a forró napokon!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
100 ml kókusztej
200 ml kávé
Eszközök
jégkockaformák

Tápértékek

254 Kalóriát
6 g Szénhidrátokat
24 g Zsír
2 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

öntse a kókusztejet jégkockatartókba, és fagyassza le legalább 3 órán át. Főzzön friss kávét, és hagyja kihűlni.
Megjelölés készként
2.

Öntse át az italt

tegyen kókusztej-jégkockákat egy pohárba, és öntse bele a kávét.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként