Jegeskávé
A jeges kávé különböző változatokban jelenik meg. Legyen szó klasszikus jegeskávéról, hideg kávéról vagy jéghideg kapucsínóról vaníliafagylalttal: igen, a kávé jegesen is remekül ízlik. Ma egy nagyon egyszerű és mégis nagyon finom kombinációt ajánlunk mindenkinek: jeges kávé kókusztejes jégkockákkal. Minél jobban olvadnak a kockák, annál krémesebb és édesebb lesz a kávé. Véleményünk: igazi előny, különösen a forró napokon!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
100 ml kókusztej | |
200 ml kávé |
Eszközök
jégkockaformák |
Tápértékek
254
Kalóriát
6 g
Szénhidrátokat
24 g
Zsír
2 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő a hozzávalókat
öntse a kókusztejet jégkockatartókba, és fagyassza le legalább 3 órán át. Főzzön friss kávét, és hagyja kihűlni.
Megjelölés készként
2.
Öntse át az italt
tegyen kókusztej-jégkockákat egy pohárba, és öntse bele a kávét.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.