Pumpkin Spice Latte

A Pumpkin Spice Latte egyszerűen nélkülözhetetlen egy hidegy őszi napon. Erős eszpresszó édes és pikáns sütőtökpürével és tökfűszerrel keverve? Bárki is találta ki, kitüntetést érdemel. Szeretünk sütőtökös lattét egy kis tejszínhabbal a tetején készíteni, majd fahéjjal és sütőtök fűszerrel díszíteni.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 dupla eszpresszó frissen főzött
2evőkanál sütőtökpüré
1teáskanál barna cukor
250 ml zsíros tej vagy habosított vegán tej alternatíva
20 g tejszínhab vagy vegán alternatíva
2teáskanál sütőtök fűszer Pumpkin Pie Spice
1teáskanál fahéj
Segédeszközök
Tejhabosító

Tápértékek

304 Kalóriát
20 g Szénhidrátokat
20 g Zsír
9 g Fehérje

Munkamenet

1.

Keverjük össze a tökfűszert Latte

Turmixoljuk össze az eszpresszót a sütőtökpürével, a barna cukorral és 1 teáskanál sütőtökfűszerrel.
Megjelölés készként
2.

Tejhabosítás

Habosítsuk fel a tejet, és öntsük egy magas pohárba. A tejszínt külön verjük fel.
Megjelölés készként
3.

Felszolgálás

Lassan adjuk hozzá az eszpresszó keveréket a tejhabhoz (legjobb oldalról önteni). Hozzáadjuk a tejszínhabot, megszórjuk fahéjjal és a maradék sütőtök fűszerrel.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Ha van olyan vegán tejalternatívánk, ami jól habzik, könnyen elkészíthetünk egy vegán Pumpkin Spice Latte-t!
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként