Húsvéti gofri

Húsvéti gofri: Mi így képzeljük el a húsvéti reggelit. Az alap egy igazi édesburgonyás gofri, édeskés ízzel. Friss avokádó fészekbe csomagolt buggyantott tojással tálaljuk. Játsszon egy kicsit az elrendezéssel, adjon hozzá egy kis metélőhagymát a díszítéshez, és máris egy igazán különleges húsvéti reggelit vagy akár húsvéti villásreggelit készíthet. Tipp: Egy adag méretét lásd a képen.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
6 adag édesburgonyás gofri
2 buggyantott tojás
1 avokádó
1/2csokor metélőhagyma
1teáskanál citromlé
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

1.671 Kalóriát
193 g Szénhidrátokat
62 g Zsír
51 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az avokádót

Az avokádót vágja félbe, hámozza meg és távolítsa el a magot. Helyezze a vágódezskára a vágott oldalával lefelé, és vágja keresztben vékony szeletekre. Kezeivel fokozatosan formázza az avokádót fészekké, ahogy a képünkön látható.
Megjelölés készként
2.

Rendezd el

Mossa meg a metélőhagymát, szárítsa meg és vágja finomra. Helyezze a gofrit háromszög alakban egy tányérra, a közepére tegyen egy avokádófészket, és helyezzen a fészekbe egy tojást. Díszítse metélőhagymával, sóval és borssal. Csepegtesse meg az avokádót citromlével. A tojást közvetlenül evés előtt törje fel.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatok hozzávetőlegesek és a felsorolt összetevőkön alapulnak. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként