Hagymás mártogatós
Vegán hagymás mártogatós: a fehérbab alapnak, valamint a hagyma és a rozmaring ízének köszönhetően egyszerűen csodálatos. Nem hiszi el? Akkor ajánljuk, hogy próbálja ki gyors és egyszerű receptünket. A mártogatós remekül használható a büfében, friss bagelbe mártogatva vagy a vegán tofu falatainkkal! Ráadásul kevesebb mint 30 perc alatt elkészül, és mindenki megeheti. Elég ok arra, hogy kipróbálja, nem gondolja?
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
2 hagyma | |
1 gerezd fokhagyma | |
1evőkanál olívaolaj | |
1evőkanál barna cukor | |
1doboz fehér bab | |
1 lime | |
1evőkanál hagymapor | |
1/2csokor petrezselyem | |
3szál rozmaring | |
só és bors ízlés szerint |
Segédeszközök
GrandPrix opcionális | |
vagy turmixgép |
Tápértékek
274
Kalóriát
33 g
Szénhidrátokat
11 g
Zsír
7 g
Fehérje
Munkamenet
1.
A hagymát megpirítjuk
Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Egy serpenyőben 1 evőkanál olívaolajjal közepes lángon lassan, kb. 20 percig sütjük. Az utolsó 5 percben adjuk hozzá a barna cukrot.
Megjelölés készként
2.
Készítse elő az összetevőket
Mossuk meg a petrezselymet és a rozmaringot. Tépje le a leveleket a rozmaring ágról. Mindkettőt finomra vágjuk GrandPrixben vagy kézzel. Hagyja a babot lecsöpögni. A lime levét kicsavarjuk, héját lereszeljük.
Megjelölés készként
3.
Keverjük össze a mártást
Adja hozzá a babot, a maradék olívaolajat, a lime levét és héját, a hagymaport, a sót és a borsot, és turmixolja a GrandPrixben 10-es fokozaton 20 másodpercig vagy a legmagasabb fokozaton. Adja hozzá a hagymát és a fokhagymát, keverje össze újra, és ízesítse ízlés szerint.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.