Hagymás mártogatós

Vegán hagymás mártogatós: a fehérbab alapnak, valamint a hagyma és a rozmaring ízének köszönhetően egyszerűen csodálatos. Nem hiszi el? Akkor ajánljuk, hogy próbálja ki gyors és egyszerű receptünket. A mártogatós remekül használható a büfében, friss bagelbe mártogatva vagy a vegán tofu falatainkkal! Ráadásul kevesebb mint 30 perc alatt elkészül, és mindenki megeheti. Elég ok arra, hogy kipróbálja, nem gondolja?

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2 hagyma
1 gerezd fokhagyma
1evőkanál olívaolaj
1evőkanál barna cukor
1doboz fehér bab
1 lime
1evőkanál hagymapor
1/2csokor petrezselyem
3szál rozmaring
só és bors ízlés szerint
Segédeszközök
GrandPrix opcionális
vagy turmixgép

Tápértékek

274 Kalóriát
33 g Szénhidrátokat
11 g Zsír
7 g Fehérje

Munkamenet

1.

A hagymát megpirítjuk

Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Egy serpenyőben 1 evőkanál olívaolajjal közepes lángon lassan, kb. 20 percig sütjük. Az utolsó 5 percben adjuk hozzá a barna cukrot.
Megjelölés készként
2.

Készítse elő az összetevőket

Mossuk meg a petrezselymet és a rozmaringot. Tépje le a leveleket a rozmaring ágról. Mindkettőt finomra vágjuk GrandPrixben vagy kézzel. Hagyja a babot lecsöpögni. A lime levét kicsavarjuk, héját lereszeljük.
Megjelölés készként
3.

Keverjük össze a mártást

Adja hozzá a babot, a maradék olívaolajat, a lime levét és héját, a hagymaport, a sót és a borsot, és turmixolja a GrandPrixben 10-es fokozaton 20 másodpercig vagy a legmagasabb fokozaton. Adja hozzá a hagymát és a fokhagymát, keverje össze újra, és ízesítse ízlés szerint.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként