Barackos fagylalt
szuper könnyű
A fagylaltkészítőből készült barackfagylalt extra krémes, szó szerint elolvasztja az ízlelőbimbókat, és garantáltan jó kedvet csinál. Ez a fagylalt szuper gyorsan elkészíthető, szinte semmi erőfeszítést nem igényel, és gyönyörű színe van. Tippünk: őszibarack helyett más gyümölcsökkel és bogyós gyümölcsökkel is elkészítheti ezt az egyszerű fagylaltot. Az előkészítés ugyanaz marad: tisztítson meg mindent, tegye be a fagylaltkészítőbe – és hagyja, hogy az tegye a többit.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
250 g hámozott, mag nélküli őszibarack Hámozva, mag nélkül. Használhat konzerv őszibarackot is | |
150 ml tejszín | |
1 lime | |
100 g cukor |
Segédeszközök
Jégkrém készítő | |
Segédeszközök opcionális | |
vagy merülőmixer |
Tápértékek
165
Kalóriát
26 g
Szénhidrátokat
7 g
Zsír
1 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse el a fagylaltkeveréket
Turmixoljuk péppé az összes hozzávalót. Ha szeretné, vágjon egy barackot apró kockákra, és a fagyasztás végén adja hozzá a fagylalthoz.
Megjelölés készként
2.
Fagyassza le a fagylaltot
Tegyük a fagylaltkeveréket a fagylaltgépbe, és fagyasszuk le körülbelül 45 percig. Ha szeretné feldobni a fagylaltot, a fagyasztás utolsó 3 percében adjon hozzá egy apróra vágott barackot.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.