Málnaöntet
A málnaöntetünk a kedvence lesz, ígérjük! A gyors és egyszerű öntet az édes, savanyú és enyhén keserű ízek tökéletes kombinációját kínálja. Hihetetlenül friss, és bármilyen leveles salátát feldob. Ne felejtsük el, hogy ennek a receptnek a titka a friss málna. A méz és a cukor arányát ízlés szerint változtathatja. Képzeletének nincsenek korlátai.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
5 málna | |
2evőkanál méz vagy agavészirup | |
1evőkanál fehér balzsamecet | |
1evőkanál mustár | |
1teáskanál cukor | |
só és bors ízlés szerint |
Segédeszközök
Finom szűrő |
Tápértékek
170
Kalóriát
39 g
Szénhidrátokat
1 g
Zsír
1 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő az összetevőket
Tegyük a málnát egy finom szitába, és villával pépesítsük, hogy finom málnapürét kapjunk.
Megjelölés készként
2.
Keverjük össze az öntetet
Tegye az összes hozzávalót egy légmentesen záródó edénybe, zárja le, és rázza erőteljesen, amíg az összes hozzávaló tökéletesen össze nem áll. Élvezze leveles és nyári salátákon.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Egy adag itt a teljes öntetnek felel meg. Éppen elég egy nagy tál salátához.
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.