Barackos fagylalt

A fagylaltkészítőből készült barackfagylalt extra krémes, szó szerint elolvasztja az ízlelőbimbókat, és garantáltan jó kedvet csinál. Ez a fagylalt szuper gyorsan elkészíthető, szinte semmi erőfeszítést nem igényel, és gyönyörű színe van. Tippünk: őszibarack helyett más gyümölcsökkel és bogyós gyümölcsökkel is elkészítheti ezt az egyszerű fagylaltot. Az előkészítés ugyanaz marad: tisztítson meg mindent, tegye be a fagylaltkészítőbe – és hagyja, hogy az tegye a többit.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
250 g hámozott, mag nélküli őszibarack Hámozva, mag nélkül. Használhat konzerv őszibarackot is
150 ml tejszín
1 lime
100 g cukor
Segédeszközök
Jégkrém készítő
Segédeszközök opcionális
vagy merülőmixer

Tápértékek

165 Kalóriát
26 g Szénhidrátokat
7 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse el a fagylaltkeveréket

Turmixoljuk péppé az összes hozzávalót. Ha szeretné, vágjon egy barackot apró kockákra, és a fagyasztás végén adja hozzá a fagylalthoz.
Megjelölés készként
2.

Fagyassza le a fagylaltot

Tegyük a fagylaltkeveréket a fagylaltgépbe, és fagyasszuk le körülbelül 45 percig. Ha szeretné feldobni a fagylaltot, a fagyasztás utolsó 3 percében adjon hozzá egy apróra vágott barackot.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként