výrobník ĺadu

A Kristall XL jégkockakészítő gép még a legnagyobb hőségben is felfrissíti Önt

Ugye, nyáron Ön is folyamatosan gyártja a házi limonádékat vagy a barátait finom italokkal várja? És ugyebár jég nélkül ezek az italok szinte elképzelhetetlenek. Bármikor dúskálhat benne, ha a vendéglátást magasabb szintre emeli egy jégkockakészítő géppel.

Summer Sale 2022

Nincs többé várakozás a mélyhűtőre, hogy jeget csináljon, és már a mennyiséggel sem lesz gondja. Amellett, hogy a Klarstein Krystall XL jégkockakészítő gép rövid időn belül gondoskodik az elegendő jégkockamennyiségről, egyúttal kiegészítőként nemcsak stílusos, hanem praktikus is.

Mégis milyen izgalmas funkciókat és lehetőségeket kínál a Krystall XL?

Állandó jégellátás

A Krystall XL jégkockakészítő gép folyamatosan készíti a jeget, 24 óra alatt akár 20 kilogrammot is előállít, így egy álló napon át bőségesen ellátja Önt jéggel a felszolgált italokhoz. A 2,5 literes tartályt csak megtölti vízzel, és már fél órán belül 600 gramm jég várja készen, hogy a kedve szerint felhasználja.

Kristálytiszta jégkockák

Mégis a jégkockák miért jobbak a jégkockakészítő gépből, mint a mélyhűtő jégkockatartóiban készült jégnél? Elsősorban friss, tehát egyáltalán nem veszít a jellegéből – megőrzi a frissességét és az állagát, de nem veszi át a többi élelmiszer szagát. Másrészt a jégkockakészítő gép kristálytiszta, fénylő és a kívánt formájú jégkockákat képes előteremteni.

Jégkockák, olyan méretben, amilyet csak óhajt

A Kristall XL képes turmixokhoz vagy limonádékhoz ideális kis jégkockákat készíteni, de a kevert italokba való nagyokkal is megbirkózik. A jégkockák méretét a jégkockakészítő gépen lévő gombokkal beállíthatja – S a kisebbekre, L pedig a nagyobbakra.

Bónusz: Nem tudta időben kivenni a jégkockákat? Semmi gond. A Kristall XL a felolvadt jeget ismét jégkockákká alakítja.

Nagy teljesítmény, kis helyigény

Attól függetlenül, hogy mennyi mindenre képes ez a jégkockakészítő gép, még sincs szüksége nagy helyre. Keskeny, kicsi és nagyon elegáns. Akár egy teraszon, vagy a konyhában is tökéletes, de megtalálja a helyét egy cégben is.

A Kristall XL jégkockakészítő gépet, több száz egyéb termékkel együtt, most a Summer Sale során kedvezményes áron kínáljuk.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?