výrobník ĺadu

A Kristall XL jégkockakészítő gép még a legnagyobb hőségben is felfrissíti Önt

Ugye, nyáron Ön is folyamatosan gyártja a házi limonádékat vagy a barátait finom italokkal várja? És ugyebár jég nélkül ezek az italok szinte elképzelhetetlenek. Bármikor dúskálhat benne, ha a vendéglátást magasabb szintre emeli egy jégkockakészítő géppel.

Summer Sale 2022

Nincs többé várakozás a mélyhűtőre, hogy jeget csináljon, és már a mennyiséggel sem lesz gondja. Amellett, hogy a Klarstein Krystall XL jégkockakészítő gép rövid időn belül gondoskodik az elegendő jégkockamennyiségről, egyúttal kiegészítőként nemcsak stílusos, hanem praktikus is.

Mégis milyen izgalmas funkciókat és lehetőségeket kínál a Krystall XL?

Állandó jégellátás

A Krystall XL jégkockakészítő gép folyamatosan készíti a jeget, 24 óra alatt akár 20 kilogrammot is előállít, így egy álló napon át bőségesen ellátja Önt jéggel a felszolgált italokhoz. A 2,5 literes tartályt csak megtölti vízzel, és már fél órán belül 600 gramm jég várja készen, hogy a kedve szerint felhasználja.

Kristálytiszta jégkockák

Mégis a jégkockák miért jobbak a jégkockakészítő gépből, mint a mélyhűtő jégkockatartóiban készült jégnél? Elsősorban friss, tehát egyáltalán nem veszít a jellegéből – megőrzi a frissességét és az állagát, de nem veszi át a többi élelmiszer szagát. Másrészt a jégkockakészítő gép kristálytiszta, fénylő és a kívánt formájú jégkockákat képes előteremteni.

Jégkockák, olyan méretben, amilyet csak óhajt

A Kristall XL képes turmixokhoz vagy limonádékhoz ideális kis jégkockákat készíteni, de a kevert italokba való nagyokkal is megbirkózik. A jégkockák méretét a jégkockakészítő gépen lévő gombokkal beállíthatja – S a kisebbekre, L pedig a nagyobbakra.

Bónusz: Nem tudta időben kivenni a jégkockákat? Semmi gond. A Kristall XL a felolvadt jeget ismét jégkockákká alakítja.

Nagy teljesítmény, kis helyigény

Attól függetlenül, hogy mennyi mindenre képes ez a jégkockakészítő gép, még sincs szüksége nagy helyre. Keskeny, kicsi és nagyon elegáns. Akár egy teraszon, vagy a konyhában is tökéletes, de megtalálja a helyét egy cégben is.

A Kristall XL jégkockakészítő gépet, több száz egyéb termékkel együtt, most a Summer Sale során kedvezményes áron kínáljuk.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!