bormio wh je romantika na leto

A Bormio WH elektromos kandalló nyáron is romantikus

A kandalló előtti romantikázás már nem csak a téli hónapok és a családi házak vagy a hegyi faházak kiváltsága. A nyár közepén is gyönyörködhet a lángok pislákolásában és a parázs pattogásában a lakásában. Kellemes pihenést kíván a Bormio WH elektromos kandalló.

summer sale 2022

Egy pohár jó bor, egy kellemes együttlét és a lobogó lángok látványa például otthon, a nappalijában. Az elektromos kandalló előnye, hogy nem kell hozzá kémény, tisztán működik, különböző módokon imitálja a lángokat, és még hőt sem kell termelniük.

A dizájn szempontjából a Bormio WH telitalálat

Elsősorban egy dizájnelem igazán varázslatos hangulatot képes varázsolni. A falra akasztva vagy a padlón állva egyrészt rusztikus, másrészt kifejezetten modern dizájnnal ruházza fel a belteret. Az elektromos kandallók esetében azonban a helyiségből helyiségbe való átköltözés sem jelent problémát.

A Bormio HW elektromos kandalló ideális választás, ha semleges, esetleg konzervatív dizájnmegoldást keres. A kellemes fehér szín és az örökérvényű semleges dizájn a skandináv belsőépítészetet idézi fel, de nagyjából bárhová illik. A rönktároló rekesz előnyére válik, hogy ezt az elektromos kandallót szinte nem is fogja tudni megkülönböztetni az  igazitól.

És ezt is biztosan szívesen elolvasná: Nyáron is megtalálja a módját, hogy miképpen használja ki a formatervezett infrapanelt

A „fűtés nélkül” funkcióval is beindíthatja a Bormio HW-t akár a nyár közepén is, elüldögél mellette és kellemesen kipiheni magát. A kandalló ebben az üzemmódban nem fűti a helyiséget, csak vizuális belsőépítészeti elemként szolgál. A hideg hónapokban viszont értékelni fogja a 950 vagy 1 900 W-os fűtési teljesítményt. Ez a teljesítmény azt jelenti, hogy a hőmérséklet 7 °C és 30 °C között állítható. A készülék fő ütőkártyája, hogy bekapcsoláskor azonnal felmelegszik.

A kandalló beépített termosztáttal rendelkezik a helyiség hőmérsékletének mérésére. Az OpenWindow Detection funkcióval kombinálva nagyon gazdaságosan üzemel, mivel a szobahőmérséklet hirtelen csökkenése után automatikusan kikapcsol. A hőmérséklet-változást úgy értékeli, mintha egy ablakot nyitottak volna ki a helyiségben, amelyen keresztül a hő távozik.

A bormio wh letisztult és elegáns dizájnnal rendelkezik

A kezelés intuitív, egyszerű és a távirányítóval kifejezetten kényelmes. Lehetősége van a fűtés automatikus be- és kikapcsolásának az időpontját is beprogramozni. Az időzítő heti rendszerben működik, és a hét minden napjára külön-külön beállíthatja az időt.

A tűz és a pattogó parázs utánzása lágy fénnyel történik. Ez teszi a Bormio HW-t biztonságos megoldássá, még akkor is, ha kisgyermekek játszanak körülötte. A kandalló nem igényel szerkezeti átalakításokat, az egyetlen követelmény a 220-240 V-os áramellátás, így elektromos csatlakozó közelében kell elhelyezni.

Egy romantikus este előkészületei egyszerűvé válik

A Bormio HW elektromos kandalló súlya 22 kilogramm, méretei pedig 490 x 790 x 355 milliméter, így, ha különböző helyiségekben szeretné használni, a kezelése nem lesz olyan nehéz.

Csábítja egy romantikus este gondolata, de szüksége van egy kis lendületre? Kapcsolja be a Bormio HW-t, hűtse be a bort és készítsen egy kis nassolnivalót. Merítsen ihletet a receptjeinkből.

Az elektromos kandallók évek óta egyre népszerűbbek, éppen azért, mert egész évben a hasznukat veszi. És a Bormio WH ennek a kategóriának az összes feltételét teljesíti. Klasszikus társaihoz képest működése a lehető legtisztább és legbiztonságosabb, és még attól sem kell tartania, hogy esetleg elalszik a kandalló előtt. A cikázó szikrák egyáltalán nem jelentenek veszélyt.

A Bormio WH elektromos kandallót, több száz termékkel együtt, most a Summer Sale során kedvezményes áron kínáljuk.