az üveg szívószálak öko jellegűek

Az üveg szívószálak divatosak és bolygóbarátok

Az üveg szívószálak többször is felhasználhatók, kézzel, de akár mosogatógépben is moshatók, és praktikusak. Ha a szívószál eltömődik egy gyümölcsdarabbal, azonnal láthatja, hol van a probléma. A környezetbarát szívószálaknak más előnyei is vannak.

Az üveg szívószálak többször is felhasználhatók, kézzel, de mosogatógépben is moshatók, és praktikusak. Ha a szívószál eltömődik egy gyümölcsdarabbal, azonnal láthatja, hol van a probléma. A környezetbarát szívószálaknak más előnyei is vannak.

Cserélje le a műanyagot üveg szívószálra  

A műanyagról egyre többet beszélnek. A műanyag olyan anyag, amelytől soha nem fogunk teljesen megszabadulni. Soha nem bomlik le tökéletesen, és több kárt okoz, mint amennyit elsőre gondolnánk. Az egyik legkárosabb műanyag dolog pedig éppen a szívószál. A legrosszabb az, hogy nem lehet őket újrahasznosítani, ami még több felesleges hulladékot eredményez a tengereinkben és az erdőinkben.

Érdekelheti Önt: Hogyan lehet nulla hulladékkal rendelkező háztartás?

Bár a szívószálak mindennapos alapdarabok, amikor kedvenc nyári italát vagy más italt fogyasztasz, vannak sokkal jobb és praktikusabb változataik is. Válasszon inkább üveg, bambusz vagy papír szívószálat.  

Eldobható műanyag kontra környezetbarát szívószálak  

Miért vásárolna folyamatosan műanyag szívószálakat, amikor praktikus üveg szívószálakat is beszerezhet, amelyek sokáig kitartanak. Nem kell aggódnia, hogy eltörik. A gyártók a minőségi anyagokra is gondolnak. Kínálatunkban ilyen kiváló minőségű üveg szívószálakat talál.

az üveg szívószálak megmentik a környezetet

A Glaswerk Frezzeria szett után nyúlhat például. Hét üveg szívószálat tartalmaz, amelyek 15 vagy 20 centiméteres méretben vásárolhatók meg. A kiváló minőséget az anyag garantálja. Könnyű, törésálló, hő- és fagyálló boroszilikát üvegből készülnek. Még a mosással sem kell foglalkoznia. Az anyag mosogatógépben is mosható, és egy praktikus kefe is tartozik hozzá a gyors és praktikus tisztításhoz.

Az italok élvezete közbeni kellemes érzést az átmérőjük – külső 8 milliméter, belső 5 milliméter – is támogatja. Az átlátszó anyag nagyon elegánsan néz ki, az okos bükkfa tartó pedig teljessé teszi konyháját. Ez egy olyan dizájnelemmé is válik, amelyet mindig kéznél tarthat a konyhapulton.