Balzsamecetes vinaigrette

A balzsamecetes vinaigrette az egyik kedvenc salátaöntetünk. A gyors elkészítés és a kevés hozzávaló kevés erőfeszítést igényel, mégis friss és enyhén savanykás jelleget kölcsönöz a leveles salátának. A vinaigrette alapvetően mindig ecetből és olajból áll. Ha ezt a két összetevőt jól összekeveri, tökéletesen összeolvadnak. Ezután már csak Önön múlik, hogy milyen egyéb hozzávalókat ad hozzá. Ma azonban egy klasszikus balzsamecetes vinaigrette-tel kezdünk, amelyhez a mustár és a méz fűszeres és édes ízeket ad. Igazi ízkavalkád a salátán! Tipp: Egy adag megfelel egy nagy saláta öntetének.

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
4EK olívaolaj
2 EK balzsamecet
1TK méz
1TK mustár
só & bors ízlés szerint

Tápértékek

583 Kalóriát
20 g Szénhidrátokat
55 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

Az öntethez

Keverje össze az összes hozzávalót, amíg az olaj és az ecet össze nem keveredik. Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként