Brownie dióval

A diós brownie-k a csokoládétésztát ropogós és aromás dióval kombinálják. Számunkra ez a tökéletes édes nassolnivaló. Ráadásul ezeket a brownie-kat gyorsan megsütjük, és még gyorsabban eltűnnek, ha már kikerültek a sütőből. Zseniális, nem igaz? Tehát itt az ideje, hogy gyorsan kipróbálja a diós brownie receptünket, és még melegen, a sütőből kivéve fogyassza el. Mit szólna egy gombóc vaníliafagylalthoz? Kóstolja meg, hogy ízlik!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 g étcsokoládé ideális esetben 70%-os kakaó
100 g dió
125 g vaj
100 g cukor
50 g barna cukor
3 tojás
125 g liszt Type 405
3evőkanál kakaópor
1csipet
Eszközök
Konyhai robotgép opcionális
sütőforma

Tápértékek

495 Kalóriát
45 g Szénhidrátokat
31 g Zsír
8 g Białka

Munkamenet

1.

Olvasszuk fel a csokoládét

Olvasszuk fel a csokoládét és a vajat egy serpenyőben közepesen magas hőfokon. A diómagot durvára vágjuk.
Megjelölés készként
2.

A sütő előmelegítése

Melegítsük elő a sütőt 170 °C-ra felső/alsó fűtéssel.
Megjelölés készként
3.

Keverjük össze a tésztát

Keverjük bele a cukrot az olvasztott csokoládéba. Adjuk hozzá a tojásokat, és keverjük össze konyhai robotgéppel vagy habverővel. Szitáljuk át a lisztet, a kakaót és a sót, és keverjük össze óvatosan egy kanállal vagy villával, amíg a hozzávalók összeállnak és tésztát alkotnak. Végül keverjük bele a diót
Megjelölés készként
4.

Diós brownie-t süssünk

A masszát kivajazott vagy sütőpapírral bélelt formába öntjük, és kb. 20 percig sütjük, amíg a brownie ropogós lesz a tetején, de belül még puha lesz.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként