Burgonyás kenyér szalonnával

A burgonyás kenyér szalonnával a klasszikus búzakenyér nagyon kiadós és ízletes változata. Ez a kenyérsütőgépben készített ropogós és könnyű kenyér szinte semmi munkába nem kerül, és biztosan a következő reggeli vagy vacsora sztárja lesz. Próbálja ki receptünket, és kényeztesse magát egy kiadós kenyérrel, amely egyébként krémsajttal és friss fűszernövényekkel különösen finom.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 g burgonya
400 g liszt (1050-es típusú)
100 ml tej
200 ml víz
20 g méz
1/2csomag szárított élesztő
1teáskanál
50 g kockára vágott szalonna
Eszközök
Kenyérsütőgép

Tápértékek

151 Kalóriát
27 g Szénhidrátokat
2 g Zsír
5 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

A burgonyát hámozza meg, és főzze sós vízben kb. 20 percig. Csöpögtesse le, pürésítse és hagyja kihűlni. A szalonnát egy serpenyőben süsse közepes lángon kb. 10 percig.
Megjelölés készként
2.

Keverjük össze az összetevőket

Tegye az összes hozzávalót a kenyérsütőbe, és állítsa be a normál programot.
Megjelölés készként
3.

Kenyérsütés

Sütés után tetszés szerint változtatjuk a barnulás mértékét.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Egy adag egy szelet kenyérnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként