Granola kosarak

Ha szeretné feldobni a reggelijét, a granola kosarak a legjobb megoldás. Ezek a kis tálkák ropogós müzlivel nem csak joghurttal, gyümölccsel és hasonlókkal tölthetők meg, hanem azonnal meg is eheti őket, és egy nagyszerű reggelit kap, ami elképesztően jól néz ki. A kis ropogós kosarakat szárítóban készítik. Megmutatjuk, milyen egyszerű!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2 érett banán
100 g méz
20 g mogyoró
150 g zabpehely
10 g lenmag
15 g aszalt áfonya
Eszközök
Muffinformák
Szárítógép

Tápértékek

114 Kalóriát
35 g Szénhidrátokat
4 g Zsír
5 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

Hámozza meg a banánt, és villával pépesítse. A mogyorót és az áfonyát vágja durvára.
Megjelölés készként
2.

Készítse el a tésztát

Keverje össze az összes összetevőt.
Megjelölés készként
3.

Dehidratálja a granola csészéket

Tegye a granola keveréket a muffinformákba, és formázzon belőle kosarakat. Szárítsa 55 °C-on 5 órán át. Ezután töltse meg szükség szerint.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként