Cukkini tekercsek fetával

Cukkini tekercsek feta sajttal: kicsik, finomak, gyorsan elkészülnek, és tökéletes előétel egy tökéletes vacsorához. A sajtnak köszönhetően ezek az előételek pikánsak, és a következőre biztosan étvágyat kap. Tekintse meg az összes előétel receptünket!

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2 cukkini
200 g feta sajt
50 g marék rukkola
2EK olívaolaj
1 csipetnyi chili
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

168 Kalóriát
2 g Szénhidrátokat
13 g Zsír
10 g Fehérje

Munkamenet

1.

A hozzávalók előkészítése

A feta sajtot lecsepegtetjük, és rudakra vágjuk. A cukkinit megmossuk, és szeletelőgép segítségével hosszában nagyon vékony szeletekre vágjuk. Mossuk meg és szárítsuk meg a rukkolát.
Megjelölés készként
2.

A cukkini grillezése

Melegítsünk elő egy grillserpenyőt közepes hőfokra. A cukkini szeleteket megkenjük olívaolajjal, és mindkét oldalukat röviden megpirítjuk, amíg hajlékonyak lesznek.
Megjelölés készként
3.

A cukkini szeleteket elkészítése

A cukkini szeleteket sóval, borssal és chillivel ízesítjük, majd az egyik végére egy kis rukkolát és egy csík fetát helyezünk. Tekerjük fel a cukkinit, és rögzítsük a tekercset egy fogpiszkálóval. Sükség esetén a tekercseket tálalás előtt grillen vagy sütőben is felmelegítheti.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként

Vélemény, hozzászólás?