Édesburgonya tortilla

1 Stunde

Egyszerű

6 Portionen

Ai caramba! Ma egy édesburgonya tortillánk van – egy spanyol klasszikus, amely teljesen új vonást kapott, amikor a klasszikus burgonyát édesburgonyára cseréltük. A tortillához tehetünk spenótot és juhtúrót is. Fűszeres, aromás és édes egyszerre: szerintünk igazi nyerő.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
500 g édesburgonya
200 g juhtúró
200 g bébispenót
8 tojás
3 gerezd fokhagyma
2 lila hagyma
2 EK vaj
só, bors (izlés szerint)
Felszerelés
1 nagy serpenyő

Tápértékek

306 kalória
24 g szénhidrát
16 g zsír
14 g fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

Az édesburgonyát, a hagymát és a fokhagymát hámozza meg, és vágja apróra. A spenótot mossa meg, szárítsa meg, a juhtúrót törje durvára.
Megjelölés készként
2.

A tojásokat verje fel és keverje össze a többi hozzávalóval. Sózza, borsozza.
Megjelölés készként
3.

Felcsigázni!

Megjelölés készként
4.

A hozzávalókat elosztjuk a serpenyőben

Olvassza meg a vajat egy serpenyőben, és kenje el egyenletesen a burgonyás keveréket.
Megjelölés készként
5.

Főzzünk tortillát.

Főzze a tortillát alacsony lángon körülbelül 35 percig.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként