Édesburgonyás gofri
A mai magazin sztárja az édesburgonyás gofri Narancssárga színével, kiadós ízével és gyors elkészítésével a vizuálisan elegáns és a kulinárisan páratlan tökéletes kombinációja. Gofrinkat parmezánnal, chilivel és szerecsendióval is feldobjuk – ez egy nagyon különleges érintés, amely kiegyensúlyozza az édesburgonya édes ízét. Próbálja ki receptünket és győződjön meg róla!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
| 2 édesburgonya egyenként kb. 200 g | |
| 2 tojás | |
| 4EK liszt | |
| 30 g parmezán sajt | |
| 1/2 pirospaprika friss vagy chilipehely | |
| 1 EK növényi olaj | |
| 1csipet szerecsendió | |
| só és bors ízlés szerint | 
Eszközök
| 1 gofrisütő | |
| 1 konyhai reszelő | 
Tápértékek
					469
											Kalóriát
									
							
					64 g
											Szénhidrátokat
									
							
					15 g
											Zsír
									
							
					15 g
											Fehérje
									
					Munkamenet
			
				1.			
				
					
			
					Készítse elő a hozzávalókat
hámozza meg és reszelje finomra az édesburgonyát. Reszelje le a parmezánt. Távolítsa el a chilipaprikák magját, és vágja apróra.
										
					
						
						Megjelölés készként
					
				
			
				2.			
				
					
			
					Keverje össze a tésztát
Fűszerezze sóval és borssal. 
										
					
						
						Megjelölés készként
					
				
			
				3.			
				
					
			
			Gofrit sütni
Melegítsen fel egy gofrisütőt, és kenje be egy kis olajjal. A tésztát egyenletesen kenje szét, és a gofrit kb. 7 perc alatt süsse aranybarnára. Ismételje meg az eljárást a maradék tésztával.
										
					
						
						Megjelölés készként
					
				Jegyzetek
				A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.			
			 
	 
		 
		 
		 
		 
		




