Mangó desszert egy pohárban

Az poharas mangódesszert nagyon kifinomultnak tűnik, de elkészítése gyors és egyszerű. Tökéletes meglepetés a vendégeknek egy finom vacsora után. Ez a mangóval és mascarponéval készült desszert gyümölcsös, krémes nyári hangulatot varázsol az asztalra. A mi kis kreációnk mindössze 30 perc alatt elkészül, és ígérjük, hogy a kedvenc desszertjei listájának élére fog kerülni. Kipróbálná?

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
250 g mascarpone
200 ml tejszínhab
1 vaníliarúd vagy 1 zacskó vaníliás cukor
2 mangó vagy 300 g fagyasztott mangó
100 g keksz mi zabkekszet használtunk
1/2szál menta opcionális, a díszítéshez
Segédeszközök
Élelmiszer-feldolgozó opcionális
vagy botmixer
4 desszertes pohár
1 süteményes zacskó a díszítéshez opcionális / használhat levágott hegyű pipettás zacskót is

Tápértékek

480 Kalóriát
30 g Szénhidrátokat
36 g Zsír
7 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük el a krémet

A tejszínhabot verjük kemény habbá. A mascarponét és a vaníliát simára keverjük.
Megjelölés készként
2.

Készítsük elő a mangót

Hámozzuk meg a mangót, vágjuk kockákra és turmixoljuk össze.
Megjelölés készként
3.

Rétegezze a desszertet

Törje össze a kekszet, borítsa be vele a poharak alját, és nyomja le. A tetejére kenjük a krémet (lehetőleg szórófejes zacskó segítségével), és tegyünk rá egy réteg mangópürét. Díszítsük mentával.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A rétegeket tetszés szerint változtathatja. Ha több gyümölcsöt szeretne, adjon hozzá egy második réteg mangópürét, vagy ha több ropogósat szeretne, használjon több kekszet a desszertben. Mindenkinek más az ízlése. Mi a helyzet Önnel?
A recept 4 pohárhoz elegendő.
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként