Mangó fagylalt
Mangófagylalt: az egyik olyan íz, amely évszaktól függetlenül a nyarat idézi. Az egzotikus gyümölcs görög joghurttal ínycsiklandozóan krémes keverékké alakul a fagylaltkészítőben. Egy csepp citrom gyümölcsössé és még üdébbé varázsolja ezt a csemegét, ami igazi nyári hangulatot teremt. A mangó a kedvenceid közé tartozik? Akkor ne hagyd ki a mango-maracuja smoothie-t és a spárga-radicchio-mangó salátát!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
3 mangó | |
400 g görög joghurt | |
Felszerelés
Fagylaltgépek | |
Keverő |
Tápértékek
216
kalória
24 g
szénhidrát
11 g
zsír
4 g
fehérje
Munkamenet
1.
Készítsd elő a mangót
Hámozd meg a mangót, különítsd el a húsát a magtól, és pürésítsd finom péppé a turmixgépben.
Megjelölés készként
2.
Készítsd el a fagylaltot
Facsard ki a citromot, adj hozzá 2 evőkanál citromlevet és joghurtot a turmixgépbe, majd turmixold össze az egészet.
Megjelölés készként
3.
Fagy
Tedd a keveréket egy fagylaltgépbe, és fagyaszd körülbelül 2 órán keresztül.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.