Mangó fagylalt

Mangófagylalt: az egyik olyan íz, amely évszaktól függetlenül a nyarat idézi. Az egzotikus gyümölcs görög joghurttal ínycsiklandozóan krémes keverékké alakul a fagylaltkészítőben. Egy csepp citrom gyümölcsössé és még üdébbé varázsolja ezt a csemegét, ami igazi nyári hangulatot teremt. A mangó a kedvenceid közé tartozik? Akkor ne hagyd ki a mango-maracuja smoothie-t és a spárga-radicchio-mangó salátát!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
3 mangó
400 g görög joghurt
Felszerelés
Fagylaltgépek
Keverő

Tápértékek

216 kalória
24 g szénhidrát
11 g zsír
4 g fehérje

Munkamenet

1.

Készítsd elő a mangót

Hámozd meg a mangót, különítsd el a húsát a magtól, és pürésítsd finom péppé a turmixgépben.
Megjelölés készként
2.

Készítsd el a fagylaltot

Facsard ki a citromot, adj hozzá 2 evőkanál citromlevet és joghurtot a turmixgépbe, majd turmixold össze az egészet.
Megjelölés készként
3.

Fagy

Tedd a keveréket egy fagylaltgépbe, és fagyaszd körülbelül 2 órán keresztül.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként