Retek kenő

A retekkrém friss, könnyű és gyorsan elkészíthető. Tökéletes tavaszi teríték. Próbálja ki egyszerű receptünket, és készítse el hamarosan saját kenőit és mártásait. Mert krémsajttal, joghurttal vagy túróval végtelen számú mártást készíthet, amelyekkel újra és újra lenyűgözheti vendégeit. De a retek és a metélőhagyma kombinációja mindenképpen jó kezdet. Ha még többre vágyik, kattintson a mártogatós receptjeinkre! Tipp: Ez a mártogatós légmentesen lezárt dobozba csomagolva körülbelül 4 napig áll el a hűtőben. Tipp 2: Egy adag körülbelül egy szelet kenyérnek felel meg, kb. 10 g.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
100 g krémsajt
100 g zsírszegény túró
1EK tej
5 retek
1/4csokor metélőhagyma
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

18 Kalóriát
1 g Szénhidrátokat
1 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítmény

Mossa és szárítsa meg, majd vágja finomra a metélőhagymát. Mossa meg és vágja finomra a retket.
Megjelölés készként
2.

Keverjük össze a kenést

Keverje össze a retket és a metélőhagymát a többi hozzávalóval, és fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként