Sous-vide marhasült

A marhasült sous-vide elkészítése nagyon jó ötlet. A vákuumzacskóban történő főzési módszernek köszönhetően az ízek tökéletesen megmaradnak a húsban, az a megfelelő helyen sül meg, és a forró serpenyőbe való gyors ugrásnak köszönhetően fűszeresen ropogós kérget is kap. Próbálja ki receptünket és győződjön meg róla! Köretet keres hozzá? Akkor mindenképpen nézd meg a köret receptjeinket!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 kg marhahús
2szál kakukkfű
2szál rozmaring
2teáskanál fekete bors
20 g g vaj
Eszközök
1 Sous vide főző
1 vákuumzacskó és vákuumnyomásos főzőedény

Tápértékek

240 Kalóriát
0 g Szénhidrátokat
10 g Zsír
37 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a marhasültet

Öblítse le a marhahúst hideg víz alatt, törölje szárazra, távolítsa el a zsírt és szükség esetén az ezüstbőrt. Mossa meg és szárítsa meg a fűszernövényeket.
Megjelölés készként
2.

Szezon és porszívózás

Fűszerezze fekete borssal. A húst 10 g vajjal és fűszernövényekkel vákuumcsomagolja.
Megjelölés készként
3.

Főzzük a marhasültet

Melegítse elő a vízfürdőt a sous vide főzővel 60 °C-ra, és főzze a marhahúst 4 órán keresztül.
Megjelölés készként
4.

A marhasültet megpirítjuk

Olvassza fel a maradék vajat egy serpenyőben, és pirítsa meg a húst minden oldalról körülbelül 30 másodpercig.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.
 Mentés PDF-ként