Szárított marhahús a szárítógépből
Szárított marhahús a szárítógépből: Ebben a receptben megmutatjuk, milyen egyszerűen készíthet finom szárított marhahúst otthon. Egy kis türelmet igényel, de a szárítógépben való szárítás kíméletesen dehidratálja a húst, így az megőrzi a legtöbb tápanyagot és a legjobb ízt. Legyen a klasszikus szárított marhahúsunk rajongója Ön is! Vagy szeretne kipróbálni valami szokatlant? Akkor ajánljuk az ázsiai szárított marhahús receptünket. Jó szórakozást a teszteléshez!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
500 g marhahús sovány | |
100 ml Cola | |
50 ml Bourbon Whiskey | |
1EK juharszirup | |
2EK szójaszósz | |
30 g barna cukor | |
1EK őrölt fekete bors |
Eszközök
1 Szárítógép |
Tápértékek
334
Kalóriát
5 g
Szénhidrátokat
6 g
Zsír
63 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő a húst
Öblítse le a marhahúst hideg víz alatt, és törölje szárazra. Ha szükséges, távolítsa el az ezüstös bőrt és a zsírt, és vágja egyenletesen kb. 4 mm vastag darabokra.
Megjelölés készként
2.
Készítse el a pácot
Keverje össze a többi hozzávalót, és pácolja benne a húst legalább 1 órán át.
Megjelölés készként
3.
Szárítsa meg a húst
Helyezze a marhahúst a dehidratáló polcára, és 50 °C-on 5 órán át szárítsa.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.