Tarte flambée tészta
Mindenekelőtt a tarte flambée tésztájának szép, vékony és ropogósnak kell lennie. Megmutatjuk, hogyan működik a gyors és egyszerű alap tarte flambée receptünkben. Így egy klasszikus alapot kap, amelyet bármivel feldobhat, amivel csak szeretne. Miért is ne próbálná ki most azonnal?!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
| 250 g liszt 405-ös típusú | |
| 125 ml víz | |
| 3EK olívaolaj | |
| 1csipet só |
Eszközök
| 1 Konyhai robotgép |
Tápértékek
306
Kalóriát
44 g
Szénhidrátokat
11 g
Zsír
6 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Keverjük össze a hozzávalókat
Keverje össze az összes hozzávalót, és kézzel kb. 7 percig (konyhai robotgépben a tésztakampóval kb. 4 percig) gyúrja sima tésztává.
Megjelölés készként
2.
Tésztát formázunk
Formázzon a tésztából egy golyót, és hagyja pihenni körülbelül 10 percig.
Megjelölés készként
3.
Kinyújtjuk a tésztát
Ezután enyhén lisztezett munkafelületen vagy közvetlenül sütőpapíron kb. 0,5 cm vastagságúra sodorja ki a tésztát (akár egy nagy darabot, akár legfeljebb 4 kisebb darabot), és ízlés szerint töltse meg.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.