Tarte flambée tészta
Mindenekelőtt a tarte flambée tésztájának szép, vékony és ropogósnak kell lennie. Megmutatjuk, hogyan működik a gyors és egyszerű alap tarte flambée receptünkben. Így egy klasszikus alapot kap, amelyet bármivel feldobhat, amivel csak szeretne. Miért is ne próbálná ki most azonnal?!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
250 g liszt 405-ös típusú | |
125 ml víz | |
3EK olívaolaj | |
1csipet só |
Eszközök
1 Konyhai robotgép |
Tápértékek
306
Kalóriát
44 g
Szénhidrátokat
11 g
Zsír
6 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Keverjük össze a hozzávalókat
Keverje össze az összes hozzávalót, és kézzel kb. 7 percig (konyhai robotgépben a tésztakampóval kb. 4 percig) gyúrja sima tésztává.
Megjelölés készként
2.
Tésztát formázunk
Formázzon a tésztából egy golyót, és hagyja pihenni körülbelül 10 percig.
Megjelölés készként
3.
Kinyújtjuk a tésztát
Ezután enyhén lisztezett munkafelületen vagy közvetlenül sütőpapíron kb. 0,5 cm vastagságúra sodorja ki a tésztát (akár egy nagy darabot, akár legfeljebb 4 kisebb darabot), és ízlés szerint töltse meg.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.