Tarte flambée tészta

Mindenekelőtt a tarte flambée tésztájának szép, vékony és ropogósnak kell lennie. Megmutatjuk, hogyan működik a gyors és egyszerű alap tarte flambée receptünkben. Így egy klasszikus alapot kap, amelyet bármivel feldobhat, amivel csak szeretne. Miért is ne próbálná ki most azonnal?!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
250 g liszt 405-ös típusú
125 ml víz
3EK olívaolaj
1csipet
Eszközök
1 Konyhai robotgép

Tápértékek

306 Kalóriát
44 g Szénhidrátokat
11 g Zsír
6 g Fehérje

Munkamenet

1.

Keverjük össze a hozzávalókat

Keverje össze az összes hozzávalót, és kézzel kb. 7 percig (konyhai robotgépben a tésztakampóval kb. 4 percig) gyúrja sima tésztává.
Megjelölés készként
2.

Tésztát formázunk

Formázzon a tésztából egy golyót, és hagyja pihenni körülbelül 10 percig.
Megjelölés készként
3.

Kinyújtjuk a tésztát

Ezután enyhén lisztezett munkafelületen vagy közvetlenül sütőpapíron kb. 0,5 cm vastagságúra sodorja ki a tésztát (akár egy nagy darabot, akár legfeljebb 4 kisebb darabot), és ízlés szerint töltse meg.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.
 Mentés PDF-ként