Töltött palacsinta: édes eperrel és túróval

Töltött palacsinta édes túrós töltelékkel és eperrel. Érdekes palacsintatölteléket keres? Akkor ez a recept Önnek való. Dobja fel a klasszikus palacsintát édes túrós krémmel és friss eperrel! Ízlés szerint, természetesen más bogyós gyümölcsöket is használhat. Legyen kreatív!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2adag palacsinta
250 g túró
2 tojássárgája
60 g porcukor
1csipet
150 g friss eper

Tápértékek

611 Kalóriát
86 g Szénhidrátokat
15 g Zsír
31 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a bogyókat

Mossa meg az epret, távolítsa el a szárát, és vágja fel 100 g epret apró kockákra. A többit vágja negyedekre.
Megjelölés készként
2.

Készítse el a pudingkrémet

A túrót keverje össze a tojássárgájával, a porcukor felével, a sóval és az apróra vágott eperrel
Megjelölés készként
3.

Töltse meg a palacsintákat

Hajtsa egyszer félkörívbe, majd negyedekre. A maradék epret és a porcukrot szórja a palacsintára.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként