Vegán vanília fagylalt

Szeretné elkészíteni a saját vegán vaníliafagylaltját? Sokkal egyszerűbb, mint gondolná! Ebben a receptben a varázslatos összetevők a kesudió és a zabtej. Egyszerűen helyettesítik a tehéntejet és a tejszínt. Nekik köszönhetően vaníliás és krémes fagylaltot kaphat állati eredetű termékek nélkül. A fagylaltkészítőnek köszönhetően az összes fagylalt szépen és egyenletesen keveredik és fagy meg, a levegő bejut, és jobb íze van, mint a kedvenc fagylaltozójában vásárolt fagylaltnak. Próbálja ki receptünket!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 g kesudió
300 ml Zabtej
80 g agavészirup
2 vaníliarúd
Segédeszközök
Fagylaltkészítő
Mixer

Tápértékek

153 Kalóriát
12 g Szénhidrátokat
10 g Zsír
3 g Fehérje

Munkamenet

1.

Áztassa be a kesudiót

Áztassuk a kesudiót egy órára forró vízbe. Szűrje le és hagyja lecsöpögni.
Megjelölés készként
2.

Készítse el a fagylaltkeveréket

Vágjuk fel hosszában a vanília hüvelyt, és kaparjuk ki a rostot. Tegye őket a turmixgépbe a többi hozzávalóval együtt, és körülbelül 30 másodpercig turmixolja magas fordulatszámon.
Megjelölés készként
3.

Fagyassza le a fagylaltot

Öntse a fagylaltkeveréket egy fagylaltgépbe, és fagyasszuk le körülbelül 40 percig, amíg elérjük a kívánt állagot.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A receptünk körülbelül 10 gombóc fagylaltot készít. Egy adag egy adagolókanálnak felel meg.
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként