Vöröskáposzta saláta

Vöröskáposzta saláta sárgarépával és fetával Egy olyan kombináció, amelyet nyáron és télen is bármikor fogyaszthatunk. Akár az almás párolt vöröskáposzta alternatívájaként, akár snackként, Meal Prepként vagy uzsonnára – egy színes saláta mindig illik hozzá. Próbálja ki receptünket és győződjön meg róla!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1/4fej vöröskáposzta
2 sárgarépa
200 g feta
1evőkanál cukor
1evőkanál
1/2csokor petrezselyem
1 lilahagyma
1EK olívaolaj
1EK balzsamecet
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

209 Kalóriát
11 g Szénhidrátokat
13 g Zsír
10 g Fehérje

Munkamenet

1.

Elkészítés

A vöröskáposzta közepét eltávolítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Hámozza meg és vágja finomra a sárgarépát. A hagymát megpucoljuk, félbevágjuk és csíkokra vágjuk. Mossa meg a petrezselymet, szárítsa meg és vágja apróra. Hagyja, hogy a feta lecsepegjen és törje össze.
Megjelölés készként
2.

Vörös káposztát gyúrunk

Keverje át a vöröskáposztát Ízesítse a vöröskáposztát sóval és cukorral, és alaposan keverje össze. Ha szükséges, öntse le a felesleges vizet a tálból.
Megjelölés készként
3.

A saláta elkészítése

Keverje össze az összes hozzávalót, és fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként