Burgonyás kenyér szalonnával

A burgonyás kenyér szalonnával a klasszikus búzakenyér nagyon kiadós és ízletes változata. Ez a kenyérsütőgépben készített ropogós és könnyű kenyér szinte semmi munkába nem kerül, és biztosan a következő reggeli vagy vacsora sztárja lesz. Próbálja ki receptünket, és kényeztesse magát egy kiadós kenyérrel, amely egyébként krémsajttal és friss fűszernövényekkel különösen finom.

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 g burgonya
400 g liszt (1050-es típusú)
100 ml tej
200 ml víz
20 g méz
1/2csomag szárított élesztő
1teáskanál
50 g kockára vágott szalonna
Eszközök
Kenyérsütőgép

Tápértékek

151 Kalóriát
27 g Szénhidrátokat
2 g Zsír
5 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

A burgonyát hámozza meg, és főzze sós vízben kb. 20 percig. Csöpögtesse le, pürésítse és hagyja kihűlni. A szalonnát egy serpenyőben süsse közepes lángon kb. 10 percig.
Megjelölés készként
2.

Keverjük össze az összetevőket

Tegye az összes hozzávalót a kenyérsütőbe, és állítsa be a normál programot.
Megjelölés készként
3.

Kenyérsütés

Sütés után tetszés szerint változtatjuk a barnulás mértékét.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Egy adag egy szelet kenyérnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.