Édesburgonyás gofri
A mai magazin sztárja az édesburgonyás gofri Narancssárga színével, kiadós ízével és gyors elkészítésével a vizuálisan elegáns és a kulinárisan páratlan tökéletes kombinációja. Gofrinkat parmezánnal, chilivel és szerecsendióval is feldobjuk – ez egy nagyon különleges érintés, amely kiegyensúlyozza az édesburgonya édes ízét. Próbálja ki receptünket és győződjön meg róla!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
2 édesburgonya egyenként kb. 200 g | |
2 tojás | |
4EK liszt | |
30 g parmezán sajt | |
1/2 pirospaprika friss vagy chilipehely | |
1 EK növényi olaj | |
1csipet szerecsendió | |
só és bors ízlés szerint |
Eszközök
1 gofrisütő | |
1 konyhai reszelő |
Tápértékek
469
Kalóriát
64 g
Szénhidrátokat
15 g
Zsír
15 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő a hozzávalókat
hámozza meg és reszelje finomra az édesburgonyát. Reszelje le a parmezánt. Távolítsa el a chilipaprikák magját, és vágja apróra.
Megjelölés készként
2.
Keverje össze a tésztát
Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként
3.
Gofrit sütni
Melegítsen fel egy gofrisütőt, és kenje be egy kis olajjal. A tésztát egyenletesen kenje szét, és a gofrit kb. 7 perc alatt süsse aranybarnára. Ismételje meg az eljárást a maradék tésztával.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.