Granola kosarak
Ha szeretné feldobni a reggelijét, a granola kosarak a legjobb megoldás. Ezek a kis tálkák ropogós müzlivel nem csak joghurttal, gyümölccsel és hasonlókkal tölthetők meg, hanem azonnal meg is eheti őket, és egy nagyszerű reggelit kap, ami elképesztően jól néz ki. A kis ropogós kosarakat szárítóban készítik. Megmutatjuk, milyen egyszerű!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
2 érett banán | |
100 g méz | |
20 g mogyoró | |
150 g zabpehely | |
10 g lenmag | |
15 g aszalt áfonya |
Eszközök
Muffinformák | |
Szárítógép |
Tápértékek
114
Kalóriát
35 g
Szénhidrátokat
4 g
Zsír
5 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő a hozzávalókat
Hámozza meg a banánt, és villával pépesítse. A mogyorót és az áfonyát vágja durvára.
Megjelölés készként
2.
Készítse el a tésztát
Keverje össze az összes összetevőt.
Megjelölés készként
3.
Dehidratálja a granola csészéket
Tegye a granola keveréket a muffinformákba, és formázzon belőle kosarakat. Szárítsa 55 °C-on 5 órán át. Ezután töltse meg szükség szerint.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.