Retek kenő
A retekkrém friss, könnyű és gyorsan elkészíthető. Tökéletes tavaszi teríték. Próbálja ki egyszerű receptünket, és készítse el hamarosan saját kenőit és mártásait. Mert krémsajttal, joghurttal vagy túróval végtelen számú mártást készíthet, amelyekkel újra és újra lenyűgözheti vendégeit. De a retek és a metélőhagyma kombinációja mindenképpen jó kezdet. Ha még többre vágyik, kattintson a mártogatós receptjeinkre! Tipp: Ez a mártogatós légmentesen lezárt dobozba csomagolva körülbelül 4 napig áll el a hűtőben. Tipp 2: Egy adag körülbelül egy szelet kenyérnek felel meg, kb. 10 g.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
100 g krémsajt | |
100 g zsírszegény túró | |
1EK tej | |
5 retek | |
1/4csokor metélőhagyma | |
só és bors ízlés szerint |
Tápértékek
18
Kalóriát
1 g
Szénhidrátokat
1 g
Zsír
1 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítmény
Mossa és szárítsa meg, majd vágja finomra a metélőhagymát. Mossa meg és vágja finomra a retket.
Megjelölés készként
2.
Keverjük össze a kenést
Keverje össze a retket és a metélőhagymát a többi hozzávalóval, és fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.