Sous-vide marhasült
A marhasült sous-vide elkészítése nagyon jó ötlet. A vákuumzacskóban történő főzési módszernek köszönhetően az ízek tökéletesen megmaradnak a húsban, az a megfelelő helyen sül meg, és a forró serpenyőbe való gyors ugrásnak köszönhetően fűszeresen ropogós kérget is kap. Próbálja ki receptünket és győződjön meg róla! Köretet keres hozzá? Akkor mindenképpen nézd meg a köret receptjeinket!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
1 kg marhahús | |
2szál kakukkfű | |
2szál rozmaring | |
2teáskanál fekete bors | |
20 g g vaj |
Eszközök
1 Sous vide főző | |
1 vákuumzacskó és vákuumnyomásos főzőedény |
Tápértékek
240
Kalóriát
0 g
Szénhidrátokat
10 g
Zsír
37 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő a marhasültet
Öblítse le a marhahúst hideg víz alatt, törölje szárazra, távolítsa el a zsírt és szükség esetén az ezüstbőrt. Mossa meg és szárítsa meg a fűszernövényeket.
Megjelölés készként
2.
Szezon és porszívózás
Fűszerezze fekete borssal. A húst 10 g vajjal és fűszernövényekkel vákuumcsomagolja.
Megjelölés készként
3.
Főzzük a marhasültet
Melegítse elő a vízfürdőt a sous vide főzővel 60 °C-ra, és főzze a marhahúst 4 órán keresztül.
Megjelölés készként
4.
A marhasültet megpirítjuk
Olvassza fel a maradék vajat egy serpenyőben, és pirítsa meg a húst minden oldalról körülbelül 30 másodpercig.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.