Szárított marhahús a szárítógépből
Szárított marhahús a szárítógépből: Ebben a receptben megmutatjuk, milyen egyszerűen készíthet finom szárított marhahúst otthon. Egy kis türelmet igényel, de a szárítógépben való szárítás kíméletesen dehidratálja a húst, így az megőrzi a legtöbb tápanyagot és a legjobb ízt. Legyen a klasszikus szárított marhahúsunk rajongója Ön is! Vagy szeretne kipróbálni valami szokatlant? Akkor ajánljuk az ázsiai szárított marhahús receptünket. Jó szórakozást a teszteléshez!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
| 500 g marhahús sovány | |
| 100 ml Cola | |
| 50 ml Bourbon Whiskey | |
| 1EK juharszirup | |
| 2EK szójaszósz | |
| 30 g barna cukor | |
| 1EK őrölt fekete bors | 
Eszközök
| 1 Szárítógép | 
Tápértékek
					334
											Kalóriát
									
							
					5 g
											Szénhidrátokat
									
							
					6 g
											Zsír
									
							
					63 g
											Fehérje
									
					Munkamenet
			
				1.			
				
					
			
					Készítse elő a húst
Öblítse le a marhahúst hideg víz alatt, és törölje szárazra. Ha szükséges, távolítsa el az ezüstös bőrt és a zsírt, és vágja egyenletesen kb. 4 mm vastag darabokra. 
										
					
						
						Megjelölés készként
					
				
			
				2.			
				
					
			
					Készítse el a pácot
Keverje össze a többi hozzávalót, és pácolja benne a húst legalább 1 órán át. 
										
					
						
						Megjelölés készként
					
				
			
				3.			
				
					
			
			Szárítsa meg a húst
Helyezze a marhahúst a dehidratáló polcára, és 50 °C-on 5 órán át szárítsa.
										
					
						
						Megjelölés készként
					
				Jegyzetek
				A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.			
			 
	 
		 
		 
		 
		 
		



