Tarte flambée tészta

Mindenekelőtt a tarte flambée tésztájának szép, vékony és ropogósnak kell lennie. Megmutatjuk, hogyan működik a gyors és egyszerű alap tarte flambée receptünkben. Így egy klasszikus alapot kap, amelyet bármivel feldobhat, amivel csak szeretne. Miért is ne próbálná ki most azonnal?!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
250 g liszt 405-ös típusú
125 ml víz
3EK olívaolaj
1csipet
Eszközök
1 Konyhai robotgép

Tápértékek

306 Kalóriát
44 g Szénhidrátokat
11 g Zsír
6 g Fehérje

Munkamenet

1.

Keverjük össze a hozzávalókat

Keverje össze az összes hozzávalót, és kézzel kb. 7 percig (konyhai robotgépben a tésztakampóval kb. 4 percig) gyúrja sima tésztává.
Megjelölés készként
2.

Tésztát formázunk

Formázzon a tésztából egy golyót, és hagyja pihenni körülbelül 10 percig.
Megjelölés készként
3.

Kinyújtjuk a tésztát

Ezután enyhén lisztezett munkafelületen vagy közvetlenül sütőpapíron kb. 0,5 cm vastagságúra sodorja ki a tésztát (akár egy nagy darabot, akár legfeljebb 4 kisebb darabot), és ízlés szerint töltse meg.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.
 Mentés PDF-ként