Serpenyő körtével és kecskesajttal
Serpenyő körtével és kecskesajttal a raclette serpenyőből: Ez most pompás lesz! Mert az édes körte és az aromás kecskesajt kombinációja egyre népszerűbb. Akár egy szelet bagetten, akár salátaként vagy más kombinációban: kevesen tudnak ellenállni ennek a kulináris élvezetnek. Tehát itt az ideje, hogy megtalálja az utat az Ön raclette serpenyőjébe. A recept szuper egyszerű és szalonnával ízesített. Legyen szó tízórairól, uzsonnáról vagy kisebb desszertről – ezt az alkotást mindenképpen érdemes kipróbálnia.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
1nagy körte | |
80 g kecskesajt szeletelve vagy tekercsben | |
60 g szalonnaszelet |
Eszközök
Egy adag egy serpenyőnek felel meg. |
Tápértékek
133
Kalóriát
5 g
Szénhidrátokat
10 g
Zsír
6 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítsük elő a hozzávalókat
Mossuk meg a körtét, távolítsuk el a magházát, és vágjuk kockákra. A kecskesajtot szükség szerint felszeleteljük.
Megjelölés készként
2.
Töltsük meg a serpenyőket
Tegyünk bele körtét, kenjük be kecskesajttal, és a tetejére helyezzünk szalonnacsíkokat.
Megjelölés készként
3.
Készítsük elő a serpenyőket
Helyezzük őket a raclette grillbe, és süssük körülbelül 10 percig, amíg a kívánt barnulási fokot eléri.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Egy adag egy serpenyőnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.